UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Такого не має)
-
Верно
-
Upon arrival at Calgary airport find Gateway desk for settlement information - Arrivals door 12. Also go to gate 17 to find Calgary Catholic Immigration to inquire about 2 week free hotel stay. ( Most likely will not available so be prepared for it by finding cheap Airbnb or hotels if you don’t find host) gatewayconnects.ca/support-at-the-airport/
-
Всім привіт! Мене звати Валерія. Я майстер з нарощення вій. Прилітаю в Калгарі 14 квітня. Можливо хтось знає, де можна винайняти апартаменти чи дім не за всі гроші світу😅або хтось з дівчат шукає собі співмешканку? Заздалегідь вдячна за допомогу🙏🏻 Буду дуже рада новим знайомствам)
-
Підкажіть , будь-ласка. Дякую
-
Добрий день. Маю фунти на англійській картці. Чи можна з неї зняти по курсу CAD?
-
Любая библиотека Гугл мэпс, library
-
А какой адрес ?
-
В библиотеке
-
Привет, а где можно в Калгари распечатать документы ?
-
у клініці Мальборо, коли проходили медогляд, то дали лише список акредитованих (?) центрів для рентгену. Нажаль, серед них не було нічого поруч (у самому Мальборо Молл є рентген, але хз підійде він чи ні). На кров там лише направлення, а записуватися чи шукати треба самому (але, знову таки, у Мальборо Молл є лабораторія на 3 чи 4 поверсі куди можна або записатися, або волк ін (але тре чекати кілька годин)).