UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
😂 законные? это какие? отмена военного положения?
-
Продам по себестоимости билеты с Парижа в Калгари, на 24.04 (брал за 535 CAD, есть 2 билета с багажом WestJet) на сайте цена в 2 раза выше выше сейчас
-
Привіт всім, потрібна 1 кімнатна квартира на початок травня, якщо є якісь варіанти, дайте знати будьласка)
-
В мене досвід роботи більш ніж 10 років в Україні в приватних саунах . В основному це були суни в невеликих базах відпочинку. Мій партнер будував міні сауни (бочки) я домовлявся на встановлення і організацію відпочинку + масаж. Було перед війною майже 10 локацій. Тому ще підбирав банщиків і навчав парить і робити масаж... Чи є можливість і попит в Канаді з цього напрямку. ?
-
Він є окремий, імміграційний. Його і треба
-
Ми українці можемо бути вольовими,мужніми,часом самі не знаємо ,де знаходимо сили для життя.Багато тих,хто хоче і може допомогти один одному зібралися тут. t.me/dopomogapereezdevropa Коли дні ніби птахи летять,коли говориш сама з собою,коли страшно і сумно,ми поряд,давай бути разом. t.me/+eNqqqfWp6BFlZmNi
-
have proof of residence in Canada
-
Вона пів року дійсна, і здається їх вже давно не видають
-
"нормальные" это какие?
-
Да,потому как стевия это натуральное растение очень сладкое и низко калорийное.
-
Вообще есть. С ним Калинка сотрудничала при открытии. Можно на ФБ поискать на их страничке