UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хто ходить в Remington YMCA? Можемо ходити разом)
-
Вы просто собираетесь поиграть или это клуб у вас?
-
Хто ходить в Remington YMCA? Можемо ходити разом)
-
Я живу
-
Привіт усім! Хотіла знімати обмеження на вп, а потім побачила, що їх взагалі на моєму вп немає. Ну тільки 1 пункт про sex trade і все. Я робила медогляд вже тут. Це мені пощастило і одразу видали без обмежень чи мені все одно треба заново робити новий?🤷🏻♀️ У когось була така ситуація?
-
слоты за час заканчиваются
-
следите за @uucalgary и регистрируйтесь быстро
-
Привіт Також шукаю ортодонта( Якщо щось бцде відомо-дай знати, будь ласка
-
Various job opportunities with Catholic Social Services: 🔵 Program Coordinator (Contract, Full Time, Ukrainian/Russian language) Location:Red Deer, AB 🔵 Settlement Support Worker - Immigration (Casual) - includes Ukrainian language in requirements Location: Edmonton, AB 🔵 Program Assistant (Contract, Full Time, Ukrainian/Russian language) Location: Red Deer, AB http://www.cssalberta.ca
-
Друзі можливо комусь потрібна допомога з пошуком / вибором автомобіля в Калгарі , з радістю допоможу . Професійно цим займався біля 5 років в Україні . Є з собою компьютерна діагностика , лакофарбове покритя , перевіряю історію автомобіля , допомагаю з переоформленням , пошуком страховой компанії для щойноприбувших . Кому цікаво звертайтесь в особисті повідомлення або пишіть/телефонцйте +1(403) 951-2109
-
Зрозуміло…😂