UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую 😊
-
Хай Олл! Прислали з податкової листа з роздруківкою. Внизу де баланс написано Nill (0). По списку вище - все но нулях, крім 2 позицій. Навпроти Total federal non-refundable tax credit і Total Alberta non-refundable tax credit стоять якісь гроші. Що це означає?
-
З гривневої моно неможливо перевести на валютну, зараз один варіант, це відкрити валютний депозит на 3 місяці і потім їх вивести на валютну картку. Курс при відкритті депозиту +/- норм.
-
Добрий день, мені потрібно знайти дитячий садочок для 2 річної дитини, хтось може підкаже де є місця. Дякую
-
Анаферон - нічим вам не допоможе, що з його прийом, що без нього, дитина виздоровіє за один і той же час. Жоден доказовий лікар чи фармацевт не порекомендує вам приймати цей фуфломіцин. Скорішого виздоровлення вашій малечі
-
Теж її знаю, вона допомагає
-
І мені напишіть будь-ласка
-
Дорогі громадяни, якщо вам не підходить те що вам дають в Фуд банку, будь ласка, повертайте це назад одразу на місці, або з часом, не марнуйте продуктів Будьте душками
-
Доброго дня, можливо хтось знає чи потрібно вносити в декларацію дитину, якщо вона не знаходиться в Канаді?