UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім добридень , скільки коштує реклама в цьому каналі ? Займаюсь продажем eльф барів 1500-7000 тяг , cтiки на айкoc , cтiки на глo і цигapки , тaбaк для кaльянy . Чи можна тут публіковати рекламу тaбaчниx виробів на постійній основі ? Вибачаюсь , не можу знайти контакт адміна ( Тaбaчні вироби з Українською aкцизою , eльф бapи 5%
-
Конечно
-
Хлеб с фотографии именно по этому рецепту. Смачного!
-
а чем Канада не понравилась?
-
First come first serve:-))
-
Чудово що є багато бажаючих, ще б влізти всім в бар)
-
Так, громадяни алкоголіки та співчуваючі. Хто завтра планував йти пити пиво, то ми збираємось на 3 годину отут: Bottlescrew Bill's Pub (403) 263-7900 maps.app.goo.gl/HC4pEnyPGaVrfcKj7 Звісно, кожен приходить як зможе/захоче
-
Ламіновані старі ні...потрібно міняти на пластик, а в Канаді такий пластик буде діяти протягом 60-90 днів, залежно від провінції, на протязі цього терміну потрібно здавати на права в Канаді, обміняти без здачі можна в Манітобі і ще десь не пам'ятаю де. Знаю людей які спеціально їхали відразу в провінцію манітоба, міняли укр права на канадські а потім вже їхали в ту провінцію де планують жити і там без здачі міняли права вже на певну провінцію...
-
Я так розумію що сьогодні була ярморка для молоді 16-25? Чи я щось не так зрозуміла?
-
Так буде простіше