UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це на родину ?
-
Я тут на ремоуті таки добив Сервіус чи як він заколитись. І менеджр шо розмовляє дуже поганою англійською гарантував шо наче не має бути більше 25% даунпеймент. Але "все на особистому візиті". Воно б може і круто якби ж я літав спокійно:)) Полетів, подививсь відлитів. Я 10 років не літав і прям шоб так не дуже. Навіть знайшов собі маршрут морем але 15 днів:)) Коротше буду пробувати дописатись до наших. Дяка.
-
Сейчас закину душноты😂 Это же чистая статистика На сайтах знакомств, группах/пабликах, связанными с этим - подавляющее большинство парни. Это просекли разработчики всяких тиндеров ещё давно и неплохо так рубят деньги за всякие премиумы, которые выводят тебя в топ сообщений девушки и так далее. А остальные ветки этой группы - это же совсем другой мир, как говорится. Там девушек побольше, но они как правило приходят туда не знакомиться. Ну, или просто не признаются в этом 😝😃
-
Дяка. Я взагалі не в курсі шо то таке. Даунпеймент то само собою. Я розраховую на 25% бо потім важкувато буде % сплачувати. Але ото шо я скидав то типу додатково для тих хто не з ПР наче. Типу як депозит до отримання ПР шо повернеться. Ось то вже я не потягну 100% при 25 дауні. То ж вирішив прояснити.
-
девушки который приходят в другие ветки в большинстве своем не одиноки