UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Залежить який у вас контракт. Якщо був підписан agreement, що ви разом з усіма іншими робітниками однієї професії маєте працювати скажімо 50 годин в тиждень і отримуєте banked hours або оплату по іншому тарифу, то не завжди платять 1.5 разів. Є індустрії де працюють seasonal workers та їм платять по іншому. Ви завжди маєте право запитати роботодавця чому вам оплачують тепер по іншому.
-
Лейс вроде нормальные, но с огурцом не советую, мне не зашло. Скучаю за лейс с королевским крабом 😥
-
Я оце прошвирнувся по ТЦ в Санріджі і зробив висновок, що Канада стращщно дискримінує мужчин. 84.7 % товарів і бутіків (не путати з бутербродами) - для жінок. Купити хлопови антураж і зимові мешта на цигейці виявилося справою не лише трудозатратною, але і небезпечною. Заходиш в магаз, при вході спортивні речі розмірів як на Василя Вирастюка, і пише що воно кліранс. При спробі помацати матеріал позбігалися жіночки і , улюлюкаючи, нас погнали. Ми забігли в сусідній - а там те саме. Біда. Ми в третій. Там тітка була ввічлива, і спитала що треба, ми пояснили що капці і вона давай помагати, але асортимент зразу напряг. Тоді я , во ізбєжаніє жоскіх нєдоразумєній, сказав, що "віар гетросекшуел". Учаслива продавчиня розвела руками і почала безупинно вибачатися, що не може допомогти, а це по-перше,напрягає, по-другому, ніяких підстав для смутку в моєму твердженні не було і слава богу, що нам не можна допомогти. Ледво найшли що шукали в темному далекому закапелку DSW. І то лише один розмір був.
-
Доброго дня 🥰 Запрошую до себе на нарощування вій 🥰 Ліцензія ✅ Працюю в салоні 📍 1022 17 Ave SW Досвід роботи - 6 років☺️ Про вії знаю ВСЕ❤️ Більше інформації в інстаграм instagram.com/_._ilash_._?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
-
Спасибо. Это да знаю тоже что все что больше 44-х должно идти 1.5х. И так и было платили по 1.5х. Потом начал делать стабильно больше 44х часов, и пошла ерунда какая-то начали разбивать на разные коды (как на фото выше с payroll) и не платить 1,5х даже когда больше 60 часов в неделю сделал ….
-
Понял, спасибо по коду в «ноке» моя специальность на которую приняли подходит. А эта разбивка смутила немного….. вопрос еще к вам как бухгалтеру тут фирма хитро поступает иногда чтобы не оплачивать 1,5 оплату за переработку ( к примеру 30 часов warehouse , и 30 часов commercial пишут ) и платя за 60 часов в неделю без полуторных выплат (за 16 часов сверх 44-х) . А если работаю только на warehouse неделю 50 часов, то после 44-х в все остальное время идёт 150% оплаты за час … ?
-
Когда будете подаваться на пр (если по провинциальной) нужно будет приложить джоб оффер от работодателя где будут указаны ваши рабочие обязанности подпадающие под один из НОК-ов. Так же могут позвонить и спросить у работодателя какие функции вы выполняете. Пейстабы могут запросить дополнительно чтобы проверить действительно ли вы работали официально в этой компании год до этого на фул тайм на такой то должности