UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мені здається було б зручно якби тут була окрема гілка. Маєте посилання на цей окремий чат?
-
Охуеть, у тебя влажные фантазии)
-
В правильной ветке спросил 😁
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, якою кур'єрською службою краще надсилати паспорт на вклейку візи в Варшаву з Києва? І як оплачувати зразу зворотню доставку?
-
Доброго дня! Шукаю апартаменти з другої половини травня - початку червня для себе та моєї дівчини. Не палимо, домашніх улюбленців немає. Тихі та спокійні. Я працюю фулл тайм, дівчина на даний момент в пошуку роботи. Особливих вимог немає, підійде і бейзмент, головне щоб по вартості до 1500 включаючи комунальні. Бажано SE, але розглянемо будь-які варіанти. Заздалегідь вдячні за будь-яку допомогу і інформацію!
-
uucalgary.com/event/category/job-fairs
-
Сергій, який писав про розвиток групи в страві, напиши) бо знайшла в страві, а смс там не можна писати;)
-
Рафтінг єто да
-
И во что играли? Фоточки будут?)
-
@uu_basket
-
Всім привіт) цікавить питання з прививками) ми тільки прилетіли в Калгарі 2 дні назад, тому наперед хочу дізнатися що да як). Спочатку мені треба мед кард а потім з нею йти до сімейного лікаря? Чи тут теж педіатрія окремо? Чи як відбувається саме з дітками та прививками?)) Можливо хтось підкаже із свого досвіду 🙌 дякую 😊