UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
і хто може порадити де робити медицину?
-
дівчинки добрий день хто може порадити сімейного лікаря район SW
-
за 1750 можно снять нормальную квартиру
-
добрий день шукаю роботу в Калгарі склад якщо хтось знає де можна ще працювати без знання англійської? дуже потрібна робота 🙏🏻
-
Доброго дня, чи обов’язково подавати нульову декларацію та які саме бенефіти можна отримати?
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, кто-то оформлял для своей собаки emotional support? На перелёт по параметрам проходим (вес 3,5 кг). Интересует именно посещение магазинов, кафе, инстанций с животным в переноске в самой Канаде.
-
Какой cut? Если вам среднестатестическое- Costco отличные варианты. Если прям что-то определенное либо под заказ Wagu ( как пример) или что вы предпочитаете - Butchershop. Гуглите ближайшее к вам. Но для базового стандартного уровня- Costco или T&T будет достаточно ✔️
-
Я не експерт, але здається чи продовжувати ваші медичні бенефіти вираховується по доходу за минулий рік, тобто якщо доходу не було то бенефіти точно мали б продовжити. Плюс залежить від терміну перебування в Канаді, можна повернути якусь частину потрачених gst, при нульовій декларацііі це може бути доларів 70 на квартал. Також можна розраховувати отримати climate action benefit, докладніше може бухгалтер чи податковий експерт розказати.
-
Справа в тому що я консультувався в двох податкових інспекторів на рахунок чи потрібно мені заповнювати декларацію то обидва сказали що не треба і нічого не казали про бенефіти.