UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Давали їсти два рази, плюс два перекуси. Перший раз на вибір біф чи равіолі (на фото біф), булочка, масло, каша перловка, водичка, шоколадний кекс. На друге - різотто з овочами і бельгійська вафля з яблучним пюре всередині. На перекус прецелі (солоні), або шоколадне печиво. З напоїв: соки на вибір, різні содові, кава, чай, вино)
-
Ворк перміт отримали без проблем. Спочатку зробили податкову декларацію в терміналі, тоді виходите до зони видачі багажу і зліва вкінці буде місце видачі. При вході є інформація українською, берете талончик в автоматі і по номерках визивають вас
-
Отримали десь за хвилин 10. Просили роздрукований лист, про ворк перміт (це не обов’язково, але так швидше для них), паспорт. Питали чи вже пройшли медогляд, якщо ні, то чи знаємо, що маємо його проходити. Дали листок з інформацією по медогляду, сам ворк перміт і адресу де зробити сін. Є дівчина, яка розуміє українську, того зрозумієте точно)
-
Доброго дня!😊хтось летить з Парижу в Калгарі 29 квітня о 14:20 компанією WestJet?можна скласти компанію? Лечу перший раз,тому трішки лячно😳 Дякую всім за увагу😘
-
Добрий день,чоловік планує їхати перший в Калгарі вже у травні, чи можливо зняти десь кімнату на 2-3 місяці? І яка буде вартість
-
В мене друг їздив і потім обміняв на 5 кат
-
Да, убер решил эту проблему. Он сообщил что заблокировал тот аккаунт что использовал эту оплату. А банк заблокировал карточку. То потом я звонил им и разблокировали. Но мне кажется какая я то фигня была. Снимались деньги когда я заходил в приложение убер, но этой карточки убер не было. Когда не заходил то не снимали, только зашёл и сняли) мистика)
-
Добре, дякую!
-
Дякую! 😊 Біля нас було дві сім’ї з немовлятами. Стюардеси зі всім помагали, постійно підходили до них. Не хвилюйтесь, все буде добре! Легкого вам польоту, чекаємо в Канаді 😌🇨🇦
-
Це входить у вартість квитка чи треба обирати при купівлі квитка, як додаткову опцію? Типу, як багаж додаєм за бажанням.
-
Ну по "красивому" вернуться и оплатить, все равно тебя по камерам могут вычислить а кросы на касира "повесят"....