UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, підкажіть, чи є тут хтось, хто працює в Panda Express, хочу задати декілька питань)
-
На вид обычная, прожаренная Была там зеленая еще
-
Всем привет! Есть сайт, где собраны все купоны. Их можно распечатывать и предъявлять в магазине. Пишите в личку скину ссылку. Также есть скидка в doordash на 45$ на заказы из кафе или просто продуктов из магазина.
-
Так, залежить від агента. Мені зробили 1000, але я й не просив більше.
-
Чутка выше обсуждение про гречку. Там и магазин и цена и адрес )
-
Знайшли грумера? Головне не попасти до грумера до якого ми попали. Так постригли що всі плакали , тай ще й порізали собаку
-
Пару лет назад был примерно в таком. Этот ещё даже скромно выглядит. Там обычно максимально удобные полукресла/полукровати. Гигантские выгнутые моники и мощные компы, разумеется. Бар+буфет Случайно зашёл туда с дружбаном, чисто в КС погонять, но я и офигел. У меня тоже было представление из 2000х)) когда приходили играть, потому что дома компа не было. И продлять можно было на 15 минут😁
-
Знайшла)))
-
Тут непогані ціни і все на вагу
-
Так, знайшла. А куди ви водили свою собачку? Якщо можете, скиньте контакт, щоб ми убезпечили себе
-
Если ваше резюме просмотрели, Indeed пришлет вам сообщение.
-
Дякую))
-
Це й грумер Ігор сам з України ,але вже давно живе тут
-
Дуже дякую. Наша українськомовна. Для мене це зараз особливо важливо. Російська-це признак низького інтелекту, відстутність цінностей і небажання розвиватись
-
До речі бачу на сайті що переїзжають.
-
Знайшла в інстаграмі грумера, вона дала контакт для запису . До речі всі російськомовні, тобто варіан щось не зрозумів , не підходить . Зараз його сайт скину і фото нашого песика.