UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, є ті, хто йде на океан Ельзи?
-
Я йду
-
Доброго дня, хто летів до Калгарі авіакомпанією WestJet пересадковим рейсом з Варшави через Париж? Маю питання - чи можна нам вийти з аеропорта маючи довгу пересадку в Парижі? Рейс у нас без додаткової реєстрації, між рейсами 6 годин з Варшави до Парижу - WESTJET WS 5096, термінал вказаний з Парижу до Варшави - WESTJET WS 0009, термінал не вказаний Заздалегідь вдячна за інформацію
-
Концерт не безкоштовний, але гроші йдут на підтримку нашої держави.
-
Шукаю компанію, бо поки що йду сама. Веселу, прикольну
-
Це ваш вибір, ніхто ж вас не змушує.
-
Організуєм 😄
-
Они в прошлом году были (и это было оуенно), вряд ли скоро приедут
-
Я про Рамшиайн 😆
-
Типа, еще чуть-чуть и было бы "ты какого срайона"? 😆
-
Нет, у нас немного повыше уровень:-)
-
Усім добрий ранок ☀️ Я працюю у рекрутинговій компанії і ми шукаємо людей. Позиції дуже різні. Багато вакансій на склади. Кому цікаво, то необхідно зробити наступне: www.eqstaffingsolutions.com Зареєструйтеся на цьому сайті. Там необхідно розмістити своє резюме. На сайті є список вакансій, на які можна відгукнутися. Ви шукаєте те, що вас цікавить. Ваше резюме 100% переглянуть, адже наша компанія зацікавлена у працевлаштуванні людей. Звертаю увагу, що ми шукаємо людей хочаб з мінімальною англійською, і Гугл перекладач не варіант. Після перегляду кандидатів ми запрошуємо на інтерв‘ю в офіс. Наш офіс знаходиться за адресою: 1600 840 7 Ave SW, Calgary, AB, T2P 3G2, Canada Equation Staffing Solutions 16th floor. Пишіть, якщо маєте питання. Гарного дня 😊