UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ЯРМАРКА ВАКАНСІЙ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ - 21 квітня Реєстрація буде відкрита за тиждень до ярмарку вакансій. РЕЄСТРАЦІЯ НЕОБХІНДНА для відвідування заходу. Роздрукуйте заздалегідь кілька варіантів резюме, та подивіться сайти компаній які будуть на ярмарці. Створити профіль на : welcome.stvlads.com/cabinet/family/add Create an account on : welcome.stvlads.com/cabinet/family/add Знайти в кладку EVENTS, натиснути PARTICIPATE IN EVENT та заповнити анкету Find the EVENTS tab, click PARTICIPATE IN EVENT and fill out the form
-
Возьму на карандаш как ту, которая верит;-)
-
self-employment зменшує ваші можливості по отриманню ПР. Ви втрачаєте можливість отримати ПР найпростішим способом через Alberta Oportunity Stream, в якому self-employment не передбачений.
-
Для пересадки без визы выполнить нужно ряд условий -пересадка до 24 часов -транзит через heathrow или гатвик и именно транзит, а не самотранзит -единый билет, билет одной авиакомпанией (можно партнер, но один альянс) -билет куплен у авиакомпании, в не на kiwi/aviasale и тд -никаких лоукостов типа wizzair те, кто находит пересадку через лондон ищет дешевые билеты, а такие в 90% случаев идут отдельными билетами. нормальные билеты без визы не будут стоить копейки
-
✅️ Позавчора накінец вдалося зпіймати слот в консульстві в Едмонтоні. - Новий час коли з'являються слоти 18.00 - Потрібно швидко вносити свої дані, та робити це з комп'ютера - робив з телефону, видавало помилку 2 дні тому. - місця з'являються на дату через два місяця. Тому якщо дата через два місяця впадає на вихідні, слоти можуть не з'явитись. Удачі.
-
Знакомая заселяется в жилье, доступен у нее и Телус, и Shaw. Думает, что лучше брать для домашнего интернета. И есть ли физический офис у Телус? Например когда мы заселялись в свое жилье, Я ходил в Shaw и там все выяснял.
-
Вітаю!! Скажіть будь ласка хто знає чи є в Калгарі рієлтори які займаються орендою,бо мені сказали що тільки продажу та купівлею займаються вони.Я шукала по сайтах,написала всім ,але ніхто не відписав(((
-
Привіт, чи можна тут дикіх кролів кормити, в мене під вікном 1 поверх кроляча нора і 2 чортих кроля живе. Хочется якоїсь моркви чи капусти кинути, чи це заборонено?
-
Доброго дня підкажіть будь ласка де в Калгарі Українсько мовний працівник CIBC працює. Дякую
-