UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так, вже 1,5 роки плачу кредиткою Мастеркард Костко приймає або картки Мастеркард ( кредитні чи дебітні) або кєш
-
Договор аренды жилья
-
Возможно дело в самом резюме. Пример - подали на мувинг, но по резюме работали менеджером. Мувингу не понятно, зачем такое. Надо думать, думать = следующий кандидат. Как бы глупо это не было, резюме рекомендуют подогнать под сферы + водички малехо - ответственный там, можете и в команде и без.
-
Будь ласочка, перенесіть обговорення в тематичну гілку
-
Ви у Олега були?
-
Shaw звонили сами после подключения, говорят видим что у вас роутер хромает, как ваш интернет ? Плохо? Поняли , вышлем техника в понедельник. Пришел - пошаманил, работает лучше. Так то продажника цель продать, поддержка после это уже другой отдел (исключительно мое понимание , не ручаюсь что все так оперируют)
-
Я вам відкрию таємницю-у всіх мета продати)) навіть у техніків, які приходять налагоджувати щось. Але продати і потім ігнорити клієнта, не відповідаючи на його запитання та не беручи відповідальність за свою роботу-це трохи інше, погодьтеся. Це я не про @Randobos особисто зараз-не знаю, хто це і як він/вона працює.
-
@Levros96
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
❗️НАРОД❗️Терміново потрібна квартира 2 дорослих 2 малих дітей❗️ Щиро вжячний за будь яку допомогу❗️ Ріелтори, Ном. телфону і т д