UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую
-
Всем привет, сегодня получил бенефит карту Альберты,скажите что нужно сделать что бы сделать проезд на автобусе за 5$ в месяц?
-
Христос Воскрес! Сім’я з 4 людей (2 дорослих 2 дітей 16, 14 років), шукаємо житло. Без тварин та шкідливих звичок. Розглядаємо любі варіанти окрім бейсментів.
-
Треба пити багато води при будь якій простуді. Скільки дитина могла стільки й пила, заливати воду я не буду. Я знаю що треба робити коли в дитини піднявся ацетон, але зважаючи на те що ми тільки приїхали вирішила що краще зводити дитину до лікаря, але ж не за 900$. І до речі, просто пити багато води щоб не було ацетону це не варіант. Треба пити як мінімум воду з глюкозою. Пити багато маленькими порціями, їсти також маленькими порціями, а ще бажано на певний період відмовитися від продуктів що подразнюють кишківник, наприклад молочка.
-
Тут продаются в литровых бутылках электролиты, их тоже хорошо давать при вирусе при поддержании солевого баланса. И 900 реально както много. В простой волк-ин клинике это стоит намного дешевлее. Я чтото вроди видел 60 доллароов за прием. И видел 190 долларов (разные клиники)
-
Народ привіт) Таке питання, чи хтось можливо літав до Мексики? Потрібно заповнювати заявку на ЕТА для отримання дозволу на в‘ізд чи ні? Бо на сайт написано, що як є багаторазова віза на в‘їзд до Канади, США чи Японії, то не потрібно подаватись на ЕТА, але хотів би бути впевненим) дякую наперед за відповіді )
-
Дуже дякую, буду знати. Дивилися по карті Wolk in ми й пішли, а по факту то urgent care, там нам озвучили таку ціну🙄