UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В некоторых и до 31, it depends как говорится. Но в best buy сегодня было скучно
-
Уже начались и примерно до 28.12 будут во многих магазинах
-
Народ, есть ли у кого-нибудь контакты хорошего педиатра?
-
Від себе ще також пораджу. Не зациклюйтесь на даунтауні через магазини та транспорт. Ми також спочатку хотіли ближче до центру, але нічого там не знайшли і випав варіант в NW недалеко від станції Brentwood. Я одразу подумав що то якісь хамирі, а виявилось що автобус прям під домом зупиняється, до стрейну 15хв пройтись, поряд сейфвей, волмарт, два великих ТЦ. І ще бонусом декілька дитячих майданчиків та ковзанка. Висновок з цьго такий, що треба їхати і дивитись на містці, навіть якщо по мапі то далеко від центру. Є багато хороших районів далеко від центру, де можна спокійно обходитись без авто і при цьому мати за сусідів білок і зайців, а не бомжів і драгмєнів як у даунтауні)
-
Сегодня
-
Слышал что после Рождества бывают какие-то скидки/распродажи в стиле Черной пятницы, подскажите в какие это числа, и где подобное происходит?
-
А інста дуже багато
-
Да, вы правы, признаю.
-
Командувати і воювати -це зовсім інші речі. Вони пишуть,що українців на полі бою немає
-
А що відповідають?
-
Всім привіт, шукаю роботу кухарем української, європейської або американської кухні. Досвід роботи шеф-кухарем 3 роки. Останнє місце роботи судовий кухар. Так що є міжнародний диплом кухаря. Якщо в когось є знайомі або десь бачили оголошення напишіть в приват, буду дуже вдячний. П.С. англійській на початковому рівні, зрозуміти зможу а сказати ні)) Також для початку можу приймати замовлення на дом, готові напівфабрикатів або тортів та тістечок))