UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це мені?
-
Навіщо писати , хейтити когось , хто може той підкаже , порадить поможе . Мені здається для того і робили групу , допомога , поради , зустрічі А не " тут не місце для пошуку роботи "
-
Конечно. Рекомендации же не просили:-)
-
Смішно це 😂
-
Тобто я токсична,бо мамі з маленькою дитиною порекомендовала від щирого серця орендувати в більш спокійному місці де є дитячі площадки??
-
#rent
-
В Даунтауні краще з дитиною не потрібно. Дивіться подальше . Наприклад, ближче до маунт рояль і соналти. Там і площадки дитячі є і є де погуляти
-
Та хоть не говори. Про волонтерів в церквах, донейшн центрах, в аеропорту,в літніх і зимових дитячих таборах, на курсах англійської мови, напевно,люди також не знають.
-
#оренда #аренда Шукаю житло в даунтауні чи недалеко від даунтауна, обовʼязкого поблизу транспорту! Я з дитиною 5 років. Ми з Харкова, вже місяць тут, але тепер потрібно своє житло. Щось недороге, розглядаю чи совмістну оренду з такою ж жінкою з дитиною, чи недорогий бейсмент, чи що ще может буде, чи хост сім’ю)) Якщо хтось ще шукає чи знає, чи побачить оголошення, буду рада.😊 Пишіть в приватні повідомлення. З новорічними святами! 🎄🥳 Миру і добробуту вам і вашій сім‘ї🙏
-
Я не в теме,но знаю контакты девушки у которой папа ювелир. Могу написать в личку,может вам что-то подскажут
-
Как знаете😁
-
Странное сравнение, должен заметить. Вообще мимо.
-
Что значит не пристаёт? Вы садомазо,что вам приятно находиться среди токсичных людей?
-
Зараза к заразе не пристанет (с)
-
Что же вы здесь делаете,в такой токсичной группе? И к тем,кто лайкнул тоже относится