UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора.Можна не робити кредитну картку?З нею лише одні проблеми.Проживала в Ледбрижі 1 тиждень.За який зробила деякі документи.Але не встигла забрати кредитку.Зараз в Калгарі.То посилають в Ледбридж за нею,то якесь оформлення онлайн.А сьогодні в банку запросили за неї 99 доларів.Робили з донькою все однаково.Їй зроблять безкоштовно.А в мене такі проблеми.То може її зовсім не робити?Дякую.
-
Если отработал год, подался на ПР, можно с чистой совестью увольняться?(это не повлияет на поданную заявку?)
-
Есть ограничения скольким людям ПР может выдать правительство в год? Когда выгоднее подавать, в начале года?(и если подавать где-то в декабре возможно что мест в этом году уже не осталось?)
-
у меня на всё ушло дней 10. заполнила заявку, через пару дней пришло письмо с вопросом "нужна ли какая-то помощь", ответила что нужна помощь с фейр энтри и на следующий день уже написал сам соц работник который назначил личную встречу. ближайшая доступная дата была дней через пять. пришла, пообщалась с соц работником, получила письмо. на следующий день получила подпись, нужную бумагу и сразу там купила проездной со скидкой
-
Дякую
-
Ничего) Сода, соль и добрые люди с антибиотиками помогли)
-
Доброго дня! Якщо комусь потрібна допомога з перевезенням вантажу - пишіть! По місту і за містом! Приємні ціни! Hi! If someone needs help with cargo transportation - write dm! Around the city and beyond the city! Nice prices!
-
Шановне товариство! Підкажіть будь ласка по ситуації! Сьогодні був на перегляді бейзменту, лендлорд трохи запізнився, і приїхав ще один переглядач. Ми разом подивилися апартмент, і лендлорд видав нам анкети на заповнення. Також попросив скинути фото прав у вотсап. Через годину відписує що він мене приймає, але хоче щоб я заплатив сек'юріті депозит ПЕРЕД підписанням контракту, щоб він відмінив оголошення. Мою пропозицію заплатити 100-200 доларів він проігнорував, сказав що має й інші пропозиції і кинув скрін емейлів від ще 2 зацікавлених осіб. Оголошенню на маркетплейсі 2 дні, ціна 900 доларів за малий бейзмент, але фурнішед. Хто знає, це скам чи тут дійсно так прийнято?