UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
От большинства ярмарок вакансий и так мало толку, если есть список компаний, можно сразу отправлять резюме, там на месте почти никогда не бывает менеджеров по найму
-
Так, звичайно, декілька вже придивилась, буду подаватись. Дякую!
-
Дякую, за 20 годин не знала, але думаю що можна просто не включати в резюме що я студент. Хороша підказка. Дякую за інформацію!
-
"You must be a full-time student both before and after the break to work full-time". (це з офіційного сайту). 20 годин, то під час навчання. На канікулах можна скільки завгодно
-
хтось подавався на фін допомогу для дітей? для приїхавших після November 30, 2022 программа застосовується?
-
а "наш" репертуар это что?))
-
кольщик, наколи мне купола…
-
Доброго ранку, громадо. Таке питання - мій син разом з другим хлопцем знімают навпіл квартиру. Хлопець почав курити марихуану, курить на балконі. Чи можуть поскаржитись сусіди? Чула, що скаржаться одразу в поліцію. Не хочу, щоб у сина через примхи зовсім чужої людини були неприємності.
-
А по какому поводу жаловались? Она в канаде продается на каждом углу. Теоретически, если в доме запрет курить, то могут в менеджмент начирикать 🤔