UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
youtu.be/OlKbssRy5aM
-
Вимушений погодитись, такі реалії. Бо це країна імігрантів і тут це працює так. Немає значиння на скільки Ви суперкласний спеціаліст, головне щоб Ви мали знайлмства.
-
Яка комісія за конвертацію та переказ
-
Наприклад з Привату на CIBC
-
Добрий ранок всім, підкажіть як краще переслати гроші з України в Канаду?
-
Невелика шафа 75 дол. Пишіть мені повідомлення для бронювання або перед виїздом, щоб дізнатися чи є ще товар в наявності. Адреса: 3465 Sunridge Way NE, магазин ReStore. #меблізрестор
-
Тут такое было всегда, местные нам рассказывали устроиться «по знакомству» в несколько раз быстрее чем ты сам ищешь, тут увы ничего не поделаешь. На бумаге все равны и у всех одинаковые шансы - по факту далеко все не так. Скажу что в США точно такая же система, все типа равны, но есть своя система «внегласных предпочтений» с которой ты ничего не сделаешь
-
Скажіть будь-ласка, коли Ви останній раз шукали роботу в Канаді? Ви рускій? Ви в взагалі в Канаді?
-
Вышли ей портфолио^^
-
Настаивай! Я думаю, самое время познакомить ее с таким жанром:-)))
-
Мені про це жодного слова не казали, я вже мовчу про те що 52 стали 67. Також у Fido є розділ в якому є рефералка і якщо я правильно розумію, то якщо хтось реєструється за моїм посиланням то я і той хто реєструється отримуємо місяць безкоштовно. (Максимум 5 разів на рік) Правда є свої умови (я маю бути 30 днів в fido, я маю отримати та підтвердити номер нового користувача, реферальне посилання діє певний сток…) Якось так
-
Какой пробег?
-
Ми їхали з України. Мали надруковано на англ мові, підписаннебатьком + копія паспорта батька з підписом. Крім того зробили в нотаріуса дозвіл батька на виїзд дітей (500 грн). Батько українець. Жодного разу нас не спитали про це. Але то таке, думаю що при виїзді дітей з країни могли спитати, пригод не хотілось зайвих. Питали свідоцтва про нардження дітей на українському кордоні.