UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброе утро! Подскажите, пожалуйста, как проверить загружен ли результат мед.осмотра в личный кабинет? Прошло уже больше 30 дней после сдачи всех анализов. Я захожу в свой аккаунт и там нет никакой информации. Должно быть сообщение, что мед.осмотр пройден? Или есть специальный раздел для медицины?
-
Підкажіть, в центрі хто має сімейного лікаря, який ще бере нових пацієнтів і задоволений. Дякую
-
@am0nshi , админ:-)
-
В якому районі живете…
-
Сегодня по Safeway скидки, верно?
-
Всім привіт, здається квартира в центрі 1bedroom SW 1600 разом з комунальними обов’язкові та завдаток 1500 умови: мати офіційну роботу, і було б добре якщо б показали збереження на картці. Протрібно срочно, якщо швидко заповните документи , то завтра вже можна заїхати ! Дуже велике прохання писати лише тим хто реально готовий завтра заїхати і є робота
-
Всем привет , подскажите магазин или фирму , где купить нормальный матрас 🙃до этого никогда не покупал , теперь от количества и разнообразя впал в ступор 😂 может быть кто то может посоветовать по собственному опыту нормальный матрас не за все деньги мира 😉
-
Мы в Икея брали . Сейчас стоит 450 . Квин . Монгерал или как то так . Отличный матрас .
-
Доброго дня, хтось підкаже стосовно IRCC secure account той що використовує CGkey для входу, або через банк. Не можу ніяк зайти, ввожу данні для входу, після чого мене перекидає на основну сторінку сайту, а не в особистий кабінет. Хтось стикався з таким?
-
Хлопці дівчата Хто ходив на шашлики в парк? Чи правда що всі місця для мангалів треба оплачувати? На сайті Калгарі я знайшов що вони безплатні
-
Там можуть бути затупи або сайт на мейтененсі, спробуйте через кілька год, в мене коли були проблеми то через кілька год або на другий день вже міг зайти.
-
Добрий день скажіть, будь ласка де купити лінзи для зору в Калгарі ?