UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Chartreux kitten available contact 👉 @Kittenavailable
-
А житло велике? А то я прикидую чи їхати мені з дружиною, чи ні. Податки в Калгарі десь 25% відкусять, приблизно така ж сума, що ви назвали у сумі, залишатиметься, тому міркую. А ще й оформлення не зрозуміле (я фрілансер, робота наразі є, але оподаткування - це в нинішньому стані повна мряка)
-
-
-
-
-
Доброго дня. Є кілька питань, може ідіотських. 09.06 прилітаю з сім'єю у Калгарі. Я за фахом інженер спеціаліст з відеоспостереження, сигналізації, контролю доступу. Резюме составив але не можу зрозуміти як коректно шукати вакансії за профілем у Калгарі. Чи це є сенс робити вже коли у Калгарі? (Чув що без місцевого номера такі резюме одразу в мусор йдуть). Чи може одізвуться колеги за моїм профілем. Дякую за поради.
-
1. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол Можлива доставка 2. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол Можлива доставка 3. Матрас розмір queen В хорошому стані Ціна 80 дол Можлива доставка
-
Двадцать раз ответить в личке проще, чем один раз написать тут. Логично же 😅 Ну или может там что-то неприличное 🤔🫣
-
Доброго дня Якщо людина прожила в Онтаріо 1,5 місяці і переїхала в Альберту - що потрібно поміняти по документах і що зробити з нових документів. І чи потрібно до виїзду з Онтаріо щось закривати з документів в Онтаріо. Планую переїхати в кінці тижня в Альберту. Дякую.
-
А ось і список цікавостей на завтра: 10 May 13:00 CALGARY CAREER FAIR Ярмарок вакансій
-
Наткнулась на турники. Brentwood ctrain station, в этом "парке"
-
Продаются ботинки Timberland Pro мужские, с железной вставкой, размер 10.5, оказались малы. Носили всего 1 день, покупали за 175$, продаем за 135$. Чек, коробка есть. Забрать можно станция Westbrook