UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Є робота на будові, суть полягає в монтажі звукоізоляційної вати. Графік 8:00-16:00 Бажано мати захисну маску На початку 18$ за годину Пишіть якщо ви впевнені в своїх силах. 20 Lebel Cres NW, Calgary, AB T3B 6G6, Канада
-
Безкоштовно Матрас розміру сінгл В хорошому стані, тільки є декілька плям
-
Добрый день!😀 Будем знакомы!🙏 Меня зовут Жанна . Я технолог/ швея с более чем 20-летним опытом работы в швейной индустрии и я уже нахожусь в Калгари. 👏👏👏 Предлагаю услуги по ремонту одежды на дому.🧵👗 Обладаю необходимым оборудованием и гарантирую качество и безопасность работы.✂️🪡 У меня нет домашних животных, поэтому можно не беспокоиться об этом.🐱🐶 Я нахожусь в районе Downtown ( Beltline SW)🚞 Мои цены ниже, чем в местных мастерских.😀 Обращайтесь, буду рада помочь!❤️❤️❤️
-
Подскажите есть украиноговарящие кто работает в Fido и может проконсультировать.
-
Доброго всім вечора. Маю питання. Отримав розрахунок payroll та бачу там відрахування з моєї заробітної плати. Припустимо маю 27 на руки ( попередня домовленість з працедавцем) відпрацював 89 годин за 2 тижні і маю лише 1853 долари мінус 560 податку. Питання. Податки в канаді платить працедавець чи сама людина сплачує? Бо знаю з досвіду в Україні то податки платив працедавець.. тобто якщо в контракті була сума 13000 то я отримував 13 тис без відрахування податків.. в канаді податки платять самі працюючі? Дякую..
-
Добрый вечер. Подскажите может кто покупал, где можно купить Safety ботинки, кроссовки лучше
-