UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
нема в нас національної культури сімейного будівництва, натомість молодь живе якимись дурацькими стереотипами: дівчата випендрюються до талого і не знають міри коли спинитися, а хлопці вважають, що перша, друга і остання ціль ухажування - це запхати загнати дьявола в ад любим способом.
-
А я и не усложняю: вот нравятся молодые люди один другому, но не умеют общаться с противоположным полом, поэтому минимум в половине случаев первоначальный период общения будет похож на ритуальные танцы с бубнами: она будет вые...ся, он будет пошлить. Потому что им кажется, что так положено.
-
-
Мова про те, що я спочатку заробляв 8-9к грн (в Києві, так), з них 5к за квартиру. Але і дружина почала потім працювати парт-тайм, тож +4к ще було. Шоб поїсти і іноді потусити вистачало в нуль. Але не для комфортного життя. Коли малюку вже 2 роки було, то я отримував 100к. Але треба було повчитись і поїбатись, щоб вийти на ту цифру. Проте, не скажу, що це було занадто складно.
-
Это риторический вопрос:-)))
-
Ну знакомства же не всегда к свадьбам приводят
-
так ничто не мешает иметь мотивацию прямо перед рождением ребенка)) например, вот у нас с парнем/мужем отношения и мы приняли решение завести ребенка, побежим ли мы сразу в койку без презерватива? Неа, сначала надо поднять уровень зарплаты, если нужно найти большую жилплощадь, подобрать безопасный район и тогда спокойно заводить ребенка. Зачем же с карапузом на руках и с попой в пене и бегать всё это искать уже пост фактуму?