UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет! Мы с парнем переезжаем в Калгари из Торонто в конце июня и в поисках квартиры с 1 июля. Бюджет до 1800 желательно. Не бейсмент. Если у кого то есть какие то варианты или риелторы кто помогает найти жилье, будем очень благодарны за любые рекомендации 🫶 спасибо! 😇
-
Дякую 😊
-
Чи знаете опції де можна найдешевше зняти кімнату короткостроково ? В мене є знайомий, працював деякий час техніашиан в штатах, а тепер як студент поступає на вірусолога. Треба мені ти тип візи - це означає виїзд зі штатів на кілька місяців. Подав заявку в посольство США в Калгарі . Має не великі заощадження, гадаю 2 тисячі доларів. Багато допомагав родичам на окупованих. Можливо він міг би влаштуватися на роботу де надають житло, чи знаете такі опції?
-
Ми переводили дитину з одного міста в інше в зв'язку з переїздом. Просто подзвонила до них туди (мається на увазі в government де займаються субсидіями номеру не пригадую)і сказала що переїжджаємо. Залишила свій емейл. Через кілька днів написали все розписати по датам назвах і локаціях садочків. Проблем не виникало
-
Кто то делал лицензию на рыбалку ? Расскжите что к чему ?
-
Привіт всім! Хочу купувати квиток Варшава - Калгарі з пересадкою в Парижі (10/06). На сайті вестджет повідомлення висить про якісь робочі переговори між вестджетом і союзом пілотів. Хтось в курсі чи нормально зараз працює компанія чи є якісь проблеми? Бо ціна дуже хороша на цю дату, але боюсь попасти на трабли з рейсом. Дякую!
-
Дякую.
-
Можно купить в Канадіан тайр . Кажется 30 дол на год
-
Ребилд? Пробег?
-
Шоколадку тому человеку, кто привезет блок нормальных дютиковских сигарет 😅
-
А ти куриш?
-
Я думала, що колір досягається завдяки солоду. Я печу на солоді,він темніший,але не настільки. А тільки що читаю рецепт,а там каву розчинну добавляють,щоб він такій темний був