UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нашли получается)
-
Привіт!) Підкажіть будь ласка чи може хтось допомогти з відновленням жорсткого диску?🙏🙏🙏 (Комп’ютер впав разом із підключеним диском і диск не відкривається тепер🫣) Буду вдячна за допомогу🙏
-
Дякую❤️
-
Так же в куплю продам . Их объявление
-
Это вам в тему (коммуникации) Там двое или трое мастеров давали свои объявления по помощи
-
Привіт!) Підкажіть будь ласка чи може хтось допомогти з відновленням жорсткого диску?🙏🙏🙏 (Комп’ютер впав разом із підключеним диском і диск не відкривається тепер🫣) Буду вдячна за допомогу🙏
-
По крайней мере на этот месяц Электро было дешевле фикс
-
Тогда заходим с поиск тут . Пишем Страховка . И находим третье упоминание по слову) Люди сегодня раз 4 спрашивали за страховку машины
-
Дякую
-
Гарна ідея, я б підтримав. Можливо транслюватимуть в Anchor ⚓, але то тре питати
-
Зайдите в тему куплю продам . В поиске ( ремонтрую ПК )
-
В четвер 18 травня о 18:00 збираємось всі разом відмітити Всесвітній День Вишиванки і пройтись центром міста ходою у Вишиванках. Саме в цей день в третій четвер травня щороку тисячі українців по всьому світу святкують та одягають свої найкращі вишиванки. Плануємо зустрітися коло Music Pavilion в East Village де зробимо спільний знимок в формі тризуба. Звідти колоною підемо по березі річки до Prince's Island Park і назад повернемся по Memorial Drive. Будь ласка, запрошуйте всіх рідних і знайомих приєднатися до нашої ходи. Особливо тепер дуже важливо обʼєднатись, підтримати один одного, познайомитись та показати всьому світу нашу Українську культуру та традиції які передалися від наших предків до сучасних поколінь. Збір о 18:00, спільна знимка о 18:15, і початок ходи о 18:20, будь ласка, приходьте вчасно. www.google.com/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0x53717bed42f54caf:0x7394b93b4487fb4?entry=s&sa=X&hl=en-ca&ved=2ahUKEwioqNqf1_z-AhVnHTQIHcixBQUQ4kB6BAgaEAI Памʼятаємо - Вишиванка - це духовна броня українців. Україна - це Броня Світу! Слава Україні!
-
Добрый день!😀 Будем знакомы!🙏 Меня зовут Жанна . Я технолог/ швея с более чем 20-летним опытом работы в швейной индустрии и я уже нахожусь в Калгари. 👏👏👏 Предлагаю услуги по ремонту одежды на дому.🧵👗 Обладаю необходимым оборудованием и гарантирую качество и безопасность работы.✂️🪡 У меня нет домашних животных, поэтому можно не беспокоиться об этом.🐱🐶 Я нахожусь в районе Downtown ( Beltline SW)🚞 Мои цены ниже, чем в местных мастерских.😀 Обращайтесь, буду рада помочь!❤️❤️❤️
-
якщо там не ssd то це буде коштувати грошей. якщо там умовні біткоїни, то є ціла процедура в стерільний кімнаті де достають «блін» з данними та працюють з ним, але якщо там «фоточкі» то це не має сенсу. лікбез - в класичних жорстких дискаї є магнітний диск, над якім на повітряній подушці знаходиться головка зчитувача. ключове тут - вони ніколи не доторкаються одне до одного. якщо ви його трішки стусонули, то це як вдавити іглу на старовинному грамофоні, тільки на 7200 обертів в хвилину. незрозуміло ані що там з головною зчитувача, ані з поверхнею диску
-
Пожалуйста
-
Зрозуміла, дякую)
-
интерсно что было бы если бы всё это сказал парень 😄
-
Если еще останутся деньги на моб связь, после судов