UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тааааак, подивимося що там у нас сьогодні є цікавого: 13:00 Ознайомчий семінар для ньюкамерсів Інформаційна сесія для новоприбулих
-
Спасибо
-
Всім привіт, шукаю part time роботу барменом на барі чи в ресторані, розніс фізично 20+ резюме по різних місцях, більшість шукає працівників на full time. Може хтось працює в барах/ ресторанах і міг би мене порекомендувати на part time. Маю резюме, досвід на барі 2 роки (знаю класичні коктейлі), ProServe сертифікат, англійська - вільна, можу працювати з п'ятниці по неділю. P.S. якщо хтось шукає fuul time, то можете спробувати піти в: - Canadian Brew House (Marlboro, NE) - шукають бармена. - Vin Room Mission (біля даунтауна) - шукають кухаря / бармена/ офіціанта. Всім дякую заздалегідь і гарного дня!
-
Доброго дня! Подскажите, пожалуйста, где лучше размещать рекламу, направленную на украинок в Канаде в сегменте женской одежды ? Возможно кто-то уже делал анализ для себя и знает наиболее эффективные телеграм каналы или чаты по Канаде. Заранее благодарю за ответ и помощь в этом вопросе!
-
Вітаю, цікавить, є можливість на ранок суботи Де, на який час?
-
😂👍