UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
это вряд ли)) если будет и правда вкусно кто ж захочет иметь конкуренток 😆 лучше сказать что не очень и оставить всё себе
-
Прикиньте, они всех разводят и на самом деле они брат и сестра...
-
Доброго вечора всім! Можливо хтось зустрічав оголошення по роботі флористом? Чи можливо знаєте де потрібно працівника на парт тайм? Будь яка робота для дівчини! Дякую!
-
Дівчата, можливо, комусь потрібні Жіночі топіки: чорний та білий Розмір S Нові $9 за сет (Купували дівчинці 12 років, завеликі чашечки ще їй, собі залишити не можу, маю більший розмір, поверненню не підлягають оскільки рахується білизною) m.shein.com/ca/Ribbed-V-Neck-Bralette-Set-2-Pack-p-1182359-cat-2203.html
-
Дякую☺️
-
❗️Стовідсотковий результат! 36 із 36❗️ Імовірно ворог мав на меті атакувати критичну інфраструктуру та військові об’єкти в західних регіонах держави. Більше деталей про АТАКУ читайте вище в каналі☝🏽 Посилання на наш канал 👉 t.me/+aAaZ8kQkkpo2ZjRi Надсилайте новини в анонімний бот ➡️@novosty_kiev_bot ➡️ ПІДПИСАТИСЬ
-
За рік перетинав кордон разів шість, з восени минулого року виключно за пластиковим пенсійним посвідченням інваліда. Бажано ще завантажити пенсійне в Дію, в них тоді одразу зникають всі питання
-
Я уже второй месяц не ем шоколад и даже не хочется почему-то. Сегодня утром съела маленький кусочек и не получила от него удовольствия..Мне кажется ,что о чем дольше не ешь,тем меньше хочется
-
Скорее за все. Хотя сегодня вспоминала,что корзинку, трубочку с кремом ,как в детстве, бы съела😊
-
Закину інструкцію в особисті
-
я тогда просто предпочитаю увеличить количество спортивной активности :D