UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Видимо, неправильные у меня были х5 (е70 35i и ф15 3.0d). Отличные машины, в сумме проехал ни них около 80 тыс - только ТО и компрессор пневмы на ф15 😁
-
W163 3.2 не сказав би що не надійні...
-
Лучше rsq8. Тоже самое, что Ламбо урус
-
О то ми може й зустрічалися якшо Київ:)
-
Але якшо шо знаю де ілігал стріт рейс є блін 2 неділі, а про ілігал повинен знати, доречі тачки там інколи бувають ухх...
-
Я думав про БМВ але потрібне було авто на кожен день, знаю хлопи зі Львова взяли зімною є46 на 54 мотрі 3.0... але я тут їжджу тихо спокійно ніяких шпшок ніяких боком тільки прямо і по спід ліміту:) покищо:)
-
Ну не знаю, це мабуть на любителя, мені б м5 е60 чи f90 уруси даром на цікаві якщо чесно. Їздив на f90 кайфи, на е60 м не довелося нажаль:( але все попереду:)
-
Ну з 70 пощастило, не самий кращий мотор
-
Поверьте мне, как человеку, ездящему на БМВ 15 лет :) я знаю про что я говорю
-
Х-си вони взагалі темпераментні так як і е65 доречі чого я не раджу розглядати так це 100% є65 якщо звісно не любите секс в екстримальних умовах, або не автомеханік, і ПС ЧОРНОБІЛА СЁМА ТАРІКА ЗІ СМОТРИ КИЇВ ТО НЕ РАХУЄТЬСЯ ВОНА ТАКОЖ СИПАЛАСЯ, і в нёго бабла норм було.
-
Я вже мовчу про е34, котра декілька років тримала титул "сама безопасна автівка" , а потім туди додали ейрбеги 😂
-
А ламбо то є щось за "гранню"? В трекових бмв в кінці 70х було 2 трубки на гальмівні поршня (на ситуацію коли одна магістраль відкаже), та перші БК на лампах там де світло включається :) я вже не кажу всілякі цікаві штуки від альпіни та інших ател'є
-
Так урус это понты, ее сделали на базе Audi q8. Это вечный спор между владельцами Ауди, мерс, бмв))) Что лучше….
-
Ауді, нах з їхніми в 10 шо бенз відро їде але не довго, тимпаче дизель в10 то взагалі окрема тема, будо тои тоурега на в10 дизель, і всі три чекали моторів по мінімум пів року.... Потім ТСІ, 100-150 тисяч турба мінус, постійно прабли з датчиками і клапанами надуву, ну нах...
-
До речі. Х5 е53 є родитилем класса SUV як такового. Бо тільки бмв вирішили з п'ятірки зробити перший "внєдорожнік". І потім світ всравсі :) тож коли дивитесь на усі ті недорамники - тре дякувати саме бмв