UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня я тут новенький планую переїхати у ваше місто підкажіть будь ласка як у вас з отопленням помешкань? І чи важко знайти роботу?
-
Вообщем хочу поделиться адресами, может кому-то нужно именно сейчас Анализ крови по этому адресу 2681 36 St NE, Calgary, AB T1Y 6H6, под номером 3, БЕСПЛАТНО, желательно с апойтментом, а можно и без, очередь +- час,два И X-ray 178 96 Ave NE, Calgary, AB T3K 6G4, Beam Radiology, можно без апойтмента и так же бесплатно.
-
Как по мне, то лучше 20$ в месяц платить за Нетфликс и не париться
-
Clarc
-
та я взагалі параноїк зі стажем і тому у мене багато питань до того ж дарекнету. Ну ок, припустімо, гуляєш там і за тобою ніхто-ніхто прям не дивиться. Але тор ти качаєш звідкись. Навіть принести його на флешці і розвенути - ща повірю, що жодна прога у вінді за тобою не слідкує. Хіба що ми говорим про ноут з Лінухом, де компілив все такий самий параноїк)))
-
Добрий день, підкажіть адресу центру де можна здати тест на рівень англійської)
-
Доброго дня! Питання до тих, хто як і ми з чоловіком подавались разом, але візу отримала поки лише я: --чи мали ви запрошення на роботу перебуваючи ще за межами Канади? Чи впливає воно якось на прийняття рішення? Тобто чи варто його випрошувати якщо не впевнені що саме в цій компанії отримаємо по приїзду роботу і чи впливає на час розгляду?