UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Рівняяяяйсь, струнко! Список подій на сьогодні: 19:00 Циркове шоу Королівський Канадський міжнародний цирк дає феєричне шоу
-
Пишіть сразу питання
-
Люди підкажіть будь ласка наскільки конфеденційною є інформація в листі воркперміта. Якщо просять прислати фотку, можна чи краще не треба?
-
Добридень день. Відповів Вам в особисті.
-
Хай усім, Через місяць виходжу на постійну роботу. На роботі включаться бенефіти тільки через 3 місяця. Чи можу я зараз зробити карту бенефітів для українців. Не буде в мене проблем потім?
-
Волонтер з організаціі для допомоги новоприбулим.
-
Подскажите как и куда отправить поспорт на вклейку из Украины с возратом?
-
Усім привіт ☀️ Шукаємо Ground Patrollers Умови: *Розмовна англійська *Працювати 5-годинну зміну, мати можливість працювати на вихідних *Багато ходити містом *Піднімати електросамокати та велосипеди *Мати телефон, куди необхідно буде завантажити додаток для відстеження локації. $17/год Початок наступного тижня Робота полягає у зборі електросамокатів, велосипедів і розміщенні на їхні паркомісця та популярні точки для користувачів Пишіть в пп якщо цікаво 😁
-
Whitehorn NE
-
Доброго дня. Двоюрідний брат мого чоловіка шукає кімнату, йому конче потрібно знайти і дуже швидко. Він порядна, тиха, спокійна людина без шкідливих звичок, тато. Рекомендації надамо по запиту. Якщо хтось шукає руммейта або знає когось, хто шукає, будь ласка, повідомте та дайте мої контакти. Буду дуже вдячна.
-
Якої саме?
-
А что случилось?