UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Правила можливо і дуже рестриктивні для деяких людей але вона дуже допомагає
-
Так
-
700 $ в місяць + 700 депозит, мінімум беруть людей на 4 місяці, рент агрімент та чеки про оплату видають
-
Правила - не курити, не пити, не вживати наркотики, не водити жінок до кімнати (правила хозяйки, не мої), не заводити домашню тварину, в цілому бути охайним та поважати одне одного
-
Вона шукає рентера чоловіка 20-30 дуже бажано знання англійської мови. Ті хто проживають в будинку не ховаються в кімнатах а в вільний час соціалізуються (наприклад тренування в спортзалі групами та гра в баскетбол), просто так буде легше порозуміння, але якщо в вас робота по 12 годин в час зрозуміло що не до соціалізації
-
Шукає хозяйка будинку де є проживаю, нижче напишу що вона хоче від рентерів
-
Доброго дня, кімната за 700 в місяць в Lakeview
-
100$ майже новий
-
Так
-
Водительские права. Всем привет . В общем может кому-то поможет . У меня были просроченные водительские права , я без проблем сделала канадские , но решила еще обновить и украинские через приложение Дiя . И сегодня мне пришло подтверждение в приложение об обновлении моих прав до 2053 года . Может если у вас не получается обновить просроченные права в Канаде, вы можете попробовать обновить их в Украине
-
Смотря какие. Жене бесплатно сделали на ноге, штыри вставили.
-
підкажіть, будь-ласка, чи роблять нашим людям, які приїхали по куает, операції в Канаді? Чи це входить в страховку чи потрібно за це платити?
-
Ну то я не скажу
-
потрібна заміна колінного суглобу