UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Є 2 вакансії( для двох людей відповідно) за містом (в Кенморі) для людей які мають права 5 класу( не обовʼязково фулл) 1)Вакансія клінера( права, бажано) 2)Вакансія технічний працівник Спільне для обох позицій: Графік роботи 5 днів на тиждень(6-8 робочих годин кожного робочого дня) Заробітна плата: 18$/ годину. В компанію, в якій я працюю наймають технічного працівника(який іноді буде виконувати обов’язки клінера за потреби). В основні обов’язки входить: Іноді прибирати Лагодити зломані речі Чистити барбекю Прочищати забитий туалет Перевозити клінерів по локаціям І усі інші дрібні технічні речі В основні обов’язки клінера входить: прибирати готельні номери(2-3 номери на день) ❗️❗️є потреба мати права 5 класу❗️ За усіма питаннями звертайтеся в дірект, я дам контакт роботодавця у Ватсаппі
-
Ви тримаєте свою позицію Я свою
-
Я б могла з вами погодитися,але тоді ми удвох будемо неправі .
-
Ну якщо ясно то я Рада
-
😂😂😂 Тільки що в Facebook дивилась що оператор писав людям з України Теж2-3 роки назад 4-5 років також Що немає відділень в Україні Немає І не було Була доставка кур‘єром і забирали посилки кур‘єрами
-
Дуже вдячна
-
2 роки тому. Тримайте позицію дальше. Ніколи не було,ні в одному місті
-
300500 смс що офіса нема А ось одне написали що є і все Нада тикати всім в лице цим Серйозно ? А про мудрість мені говорити не потрібно Якщо ви така мудра то це добре
-
Не було,а потім відкрили.Чітко написано,що офіс і автор. Ладно,видно ви по житті така ,що ви завжди правв,навіть якщо не праві,а всі інші дураки. Знаєм таких. Вам що не кажи ваша думка непохитна,тільки ви не розумієте,що це не є ознакою мудрості. А на цьому виходжу з бесіди