UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так,в Україну.
-
Порадьте будь ласка вигідні тарифи для дзвінків на Україну ,бо до цього були безкоштовні.
-
Да у тому то і справа, що дзвоню до повнолітньго батька ,у якого нема вайбера та ватцапа .
-
Дивилась, дуже дорого виходять дзвінки.
-
1.Украинский номер в роуминг, и звонить, при условии что остался укр номер. Лайф например и канадской картой можно было пополнить. За другие не знаю 2. Учить принимающую сторону интернет звонкам, вплоть До зума «пап, на ссылку нажми и поговорим» 3. Местные роуминг тарифы, но насколько я помню Канада на 1. Или 2. Месте по цене на связь в мире… а хотя, может у какого-то оператора есть тариф на безлимит в загран звонки, но это нужно разведать 3.1 услуги / Аддоны. Вам Виталий в ветке про связь привел пример такой услуги/адддона
-
В Роджерс я плачу 7дол в месяц за услугу - 25 центов минута разговора на любого укр оператора
-
Зрозумів, дякую
-
Украинский остался ,знаю давали минуты на Украину по 250 ,сейчас пыталась пополнить и звонить неполучилось.По поводу ватцапа и вайбера не вариант ,т.к нет не того не другого у полнолетнего человека 85 лет ,да и неумеет он этими сетями пользоваться . По поводу последней услуги ,спасибо, буду искать и узнавать !
-
2 месяца ждала
-
В реджестри сказали от 6-7 недель это нормально
-
Вітаю! Наразі працюю в благодійній організації, яка допомагає людям віком 50+ в Калгарі. Якщо до вас приїхали батьки і ви не знаєте чим їх зайняти - це гарна альтернатива. Центр знаходиться прямо на станції метро Downtown West Kerby Station В центрі проводяться різні курси по вивченню мов, йога, гімнастика, музика, є навіть майстерня для вирізання з дерева. Більшість класів та заходів безкоштовні, потрібно тільки стати мембером організації, що коштує 25 дол на рік. Втім, можна і не купувати членство, а відвідувати заходи і класи вибірково. На цьому тиждні два безкоштовних заходи для людей віком від 50 років! 1. Концерт з живою музикою, 6 червня, 14:00-16:00, квитки тут (безкоштовно) www.eventbrite.ca/e/eldersong-concert-seniors-on-the-stage-tickets-622747523607?aff=ebdssbeac 2. Кіно показ англійською мовою, 8 червня, 13:00-15:00 (безкоштовно), квитки тут www.eventbrite.ca/e/unison-documentary-belonging-aging-and-the-unison-community-tickets-622767804267?aff=ebdssbdestsearch Більше детальної інформації на сайті компанії. Це не реклама, просто ділюсь корисною інформацією. unisonalberta.com/calgary-seniors-week-2023/
-
Спасибо!
-
Вітаю! Наразі працюю в благодійній організації, яка допомагає людям віком 50+ в Калгарі. Якщо до вас приїхали батьки і ви не знаєте чим їх зайняти - це гарна альтернатива. Центр знаходиться прямо на станції метро Downtown West Kerby Station В центрі проводяться різні курси по вивченню мов, йога, гімнастика, музика, є навіть майстерня для вирізання з дерева. Більшість класів та заходів безкоштовні, потрібно тільки стати мембером організації, що коштує 25 дол на рік. Втім, можна і не купувати членство, а відвідувати заходи і класи вибірково. На цьому тиждні два безкоштовних заходи для людей віком від 50 років! 1. Концерт з живою музикою, 6 червня, 14:00-16:00, квитки тут (безкоштовно) www.eventbrite.ca/e/eldersong-concert-seniors-on-the-stage-tickets-622747523607?aff=ebdssbeac 2. Кіно показ англійською мовою, 8 червня, 13:00-15:00 (безкоштовно), квитки тут www.eventbrite.ca/e/unison-documentary-belonging-aging-and-the-unison-community-tickets-622767804267?aff=ebdssbdestsearch Більше детальної інформації на сайті компанії. Це не реклама, просто ділюсь корисною інформацією. unisonalberta.com/calgary-seniors-week-2023/
-
Вітаю, а підкажіть будь ласка, де саме потрібно на тест онлайн зареєструватись?
-
Я знала, що заповнювала цей розділ, тому що у мене були доходи до приїзду в Україну. Тому я не зрозуміла їх запит. Якщо Ви ставили 0 доходів, то можливо і треба щось заповнювати
-
Всім привіт, хочему розїхатись з двух кімнатної квартири, квартира в центрі 2 туалета і 2 команти, біля 17 авеню. ми перші жильці в цій квартирі, дім новий. 2250+коммуналка. Кому інтересно пишіть.