Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 539.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    А є якісь дні коли там банато всього, і коли навпаки нічого немає?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1813293717T Offline
    t1813293717T Offline
    Оxy Roxy
    wrote on last edited by
    Ну дві різні дії. Оформлення нового (по терміну) або оформлення другого (якщо потрібно мати одночасно, мають бути підстави). Може зараз змінилося а півтора роки тому якщо записались на новий і отримують новий, то старий забирали
    1 Reply Last reply
    0
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    в 18.00 появляются места, на дату через два месяца, если выпадает на выходной мест может не быть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🦋Яна🦋
    wrote on last edited by
    Добрий день, підкажіть будь ласка, може у когось є контакти (укр/російсько мовного) психіатра чи психотерапевта? Буду дуже вдячна🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олеся
    wrote on last edited by
    Продам набір посуду IKEA (24 шт) в коробці,колір бежевий,45 cad В ідеальному стані,в користуванні був місяць Продаю,тому що придбала інший
    1 Reply Last reply
    0
  • t531691794T Offline
    t531691794T Offline
    Luba
    wrote on last edited by
    Я у 2016му робила другий паспорт а перший був до 2019го то нічого не забирали і ніяких підстав не питали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A .
    wrote on last edited by
    Я описав свій досвід проходження аналізів в DynaLife(в минулу суботу)Можливо ви проходили швидше, або вам повезло..
    1 Reply Last reply
    0
  • t1813293717T Offline
    t1813293717T Offline
    Оxy Roxy
    wrote on last edited by
    Но ви ж оформлювали як другий закордонний? Там у зразку саме цієї заяви пишеться що маю потребу мати одночасно два. А якщо термін підходить то це інша заява-на новий. Здається там додатково теж можна попросити залишити паспорт але з додатковим митом (наприклад якщо там віза діюча). В 21 році протерміновані паспорти не залишали громадянам) в посольстві нам сказали що вони мають забрати наші і повернути в Україну доя утилізації 🤨
    1 Reply Last reply
    0
  • t499564863T Offline
    t499564863T Offline
    Svetlana Bovsunovskaya
    wrote on last edited by
    Доброго вечора😄 шукаю кімнату на довгий термін для проживання, можливо у когось будуть варіанти. Буду дуже вдячна за відповідь 🙏☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Я волонтер організації TIES, яка допомагає новоприбулим з пошуком роботи, проводить безкоштовно курси англійської мови. Вся інформація є на сайті компанії (на жаль тут не можу відправити посилання) або можете звертатись до мене в приват, я допоможу з реєстрацією чи відповім на запитання
    1 Reply Last reply
    0
  • t427664814T Offline
    t427664814T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    Доброго дня) проводжу індивідуальні заняття з англійської онлайн з акцентом на розмовну мову) звертайтесь, буду рада відповісти на всі питання )
    1 Reply Last reply
    0
  • t1276248873T Offline
    t1276248873T Offline
    Jane S
    wrote on last edited by
    Ми приїхали з сестрою 17 років і на кордоні взагалі нічого не запитали просто розяснили як в школу піти або ж університет. Була лише загвоздка з хелс картою не хотіли без батьків приймати і сказали оформити тут через суд опукунство, але тодіж позвонили вони в говермент і запитали чи можна то вони сказали так. Тому ми все оформили без проблем і просто вписали її як під моє пікунство. Такою знаю тут можливо просто зайти в суд та оформити заявку на опікунсво буде коштувати 50 долларів, але якщо можливо і без то для чтого.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алла Алла
    wrote on last edited by
    Прошу привезти ліки з України. За оплату. Напишіть в пп. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оleksandr Kozak
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Потрібно житло з 21 червня( молода пара, без шкідливих звичок та тварин на довгий термін!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t330664247T Offline
    t330664247T Offline
    Inna Oliynik
    wrote on last edited by
    Объясните мне пожалуйста,я наверное чего то не понимаю.У меня и сына есть штамп в паспорте.Нужно ещё какое то письмо?И какие сроки,ведь везде говорят что можно оформлять а ехать когда будет возможность.Мужчинам ведь нельзя выезжать сейчас.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5120787567T Offline
    t5120787567T Offline
    Victoriia Torchio
    wrote on last edited by
    доброго дня, може хтось знає де є не дорогі театральні заняття для підлітків, на українській/польській/англійській мові?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віка Гребенюк
    wrote on last edited by
    Доброго дня,я перукар універсал з 15 річним досвідом,залюбки допоможу вам підібрати стрижку, фарбування,яке задовольнить вас.Роблю кератинове вирівнювання,якого вистачає на 4-6 місяці,в деяких випадках(8-9місяців,пухнасте волосся).Буду рада вашому візиту.Проживаю район 1616 1st.NE
    1 Reply Last reply
    0
  • t6129912774T Offline
    t6129912774T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Ответил вам в личных, но начинаю подозревать что больше сроков они не ставят или не ставят для фоил (вклеенных виз) . В случаях что знаю, там были foiless визы. В final decision письме четко было сказано влететь в Канаду до такого-то числа.
    1 Reply Last reply
    0
  • t409854536T Offline
    t409854536T Offline
    Marinka Dobrik
    wrote on last edited by
    Добрий день, можливо хто мав таку ж ситуацію, живу і подаватись на ПР буду в Калгарі, Альберта а в Пейсліпах registered address of company - Ontario, як бути у такому випадку? офіс тут в Калгарі але я так зрозуміла, офіційно не зареєстрований?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetianna Madar
    wrote on last edited by
    Привіт, підкажіть як саме змінюється статус в порталі IRCC після проходження медогляду, здали все ще 6.06, а на порталі немає змін
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags