UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
2 тижні тому правила змінились
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає який екзамен краще здати CELPIP чи IELTS? чи вони однакові по складності? Готуюсь до CELPIP, але якісних матеріалів знаходжу більше для IELTS. Також на мою думку CELPIP ніби легший в Writing, але CELPIP ніби важчий в Speaking ніж IELTS. може в кого є досвід порівняння дякую!
-
Читайте книжки. Ваш рівень англійської не виросте, хіба що будете з професорами лінгвістики спілкуватися))
-
Благодійність, не фінансування. Його там не було ніколи
-
Вказуйте хоча б сферу у якій шукаєте. Бо так з нема не вгадаєш, що вам потрібно
-
тогда надо идти в университет работать) на кафедру филологии
-
@Petrov_Leonid Дякую за якісний guide! Організація це найважливіше що треба в підготовці до іспиту
-
ПРОДАМ ШКАФ ИКЕЯ . ЦЕНА 50 $ ВСЕ РАЗМЕРЫ НА ФОТО
-
Як в тебе ще залишаються сили?! Дуже тобою пишаюся! Мені цікаво, скільки людей з цього чату, які отримали підтримку через церкву, повернулися хоча б через пів року та з першої зарплатні придбали та перевезли до церкви допомогу? Хоча б подушку з Walmart нову, або рушники …? Це так, питання в небо … 😔😔
-
Доброе утро, подскажите пожалуйста, сейчас я являюсь клиентом двух банков, RBC и Scotia, я бы хотел допустим закрыть свои счета в Scotia, будут ли какие-то последствия, того, что решил закрыть так быстро(1 месяц), отразиться ли как-то в будущем? Спасибо