UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так я вам нічого не раджу) Розбирайтесь) Я навідмінно від вас запрошувала людей, провести час разом, а не починала срач
-
Анастасия внизу понятно расписала мысль
-
Вон 8 лет мы русню "любили" и чем в итоге это закончилось?
-
Так це ваша винахідливість помагає, ваш розум А не ненависть Хоча якщо чесно, якшо на заробіток, життя і якісь дії вас мотивує тільки ненависть, це сумно, адже уявіть щоб ви могли робити, якби щирість і любов вами рухала( уточню- не до русаків не дай Бог, а то знову буде обвинувачення) це справді не моя справа Просто побажаю вам більше добра в вашому житті
-
Там вроде понятно написано...
-
Ну вообще эта ненависть даёт нам хаймарсы и спутник. А что дала ваша любовь? Песни на траве?
-
Так помогают твои деньги, а не токс в чате
-
Я вас люблю і поважаю Намагаюсь ввічливо вам відповідати наскільки це можливо Де ви побачили не любов до вас?
-
Респект адекватной позиции Людей любящих свою культуру и пытающихся ее защитить канадцы и другие нации будут поддерживать. Теперь представьте их впечатление, если бы они слышали от нас только "эээ Блэ ненавидим рузке!"
-
Кожен бачить в іншому те чим сам наповнений ❤️
-
Анастасія,кожна людина має свою думку .. І тут цілком очевидно хто правий ❤️ Давайте не будемо сваритись ,а просто з миром розійдемось..
-
То это значит мозги были)))