UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Бабуся виїхала з онукою по довіреності без проблем. Але Ваша дівчина повинна буде в Канаді оформити опікунство через суд. В цьому нічого складного. Ми все зробили за 3 тижні
-
Пылесос и кофе машина цена?
-
Не пишіть чого не знаєте. Отримують тут допомогу українці як малозабезпечені
-
Дякую!😊 Підкажіть, будь ласка, а для чого робити опікунство якщо ця довіреність і так означає що людина на яку оформлена довіреність є опікуном? Чи тут в Канаді треба робити окрему?
-
Якщо ви сама з дитиною,то можете пожатися,але там сумма маленька десь до 1000 дол,вам навіть на оренду не вистачить
-
Я дома всегда работала и платила налоги и мне даже в голову не приходило что кто-то получает пособие из моих налогов. Получает,значит так надо и слава Богу,что я в пособиях не нуждаюсь в отличии от других людей. Ситуации бывают разные у людей.
-
так, на кофе машину тут уже очередь
-
Треба робити окрему
-
Battistella
-
Напишіть потім будь ласка всю інфу по машині
-
Юля,ты знаешь,как некоторые дети болеют в саду и не некоторые,а процентов 85. 3 дня в саду ,2 недели с температурой 39. И так все время. Например,мне пришлось ребенка забрать из сада,потому что за полгода он у меня был 4 раза под капельницами в больнице. Поэтому вот не надо говорить и осуждать и особенно мам. Иди скажи это гаверменту,который на твои налоги содержит наркоманов и выделяет им дозы
-
а зачем ехать туда где твоей зарплаты не будет хватать на жизнь? 🤔
-
Только местные найтивы наркоманы? Что-то мало я вижу найтивов. И ,кстати,они не любят ,чтобы их так называли
-
Ви не знаєте ситуації,яка в людини,що можна говорити. У мене знайома отримувала допомогу,як приїхала,бо їх зарплати просто не вистачало,щоб і квартиру орендувати і на життя
-
Довіреність видана в Україні повинна бути перекладена на англійську і завірена. В Канаді на основі цієї довіреності звертаєтесь до суду. В цьому немає нічого страшного. Якщо треба надають перекладача
-
То что получают и едут обратно всем неприятно
-
Может и на рент, но дом не очень похож на рентовый. А как узнать?