UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Зрозуміла, тоді успіхів. Бо треба вже. Але якщо що - пишіть
-
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, может кто-то знает как бронировать столик в парках ?
-
А можете будь ласка силку кинути? Щось я трохи чайник
-
Привіт,можливо хтось має коди на знижки shoppers?
-
Всім привіт Хтось зтикався з ситуацією коли ваші результати медичного екзамену не були відправлені до IRCC вчасно? Наприклад я здала екзамен вклавшись в період 90 днів після приїзду І ось через місяць після екзамену мені приходить лист від IRCC що вони ще досі не мають жодних результатів Я пишу в клініку, і ті надсилають мені файл, такий як давали при візиті в клініку , але з завершеними екзаменами і кажуть надіслати це до IRCC, що це підтверджує те, що я завершила екзамен І дата завершення вчорашня Перше питання куди я маю надіслати цей файл? Коли замінюється перміт, чи є ще щось? Друге, чи це є проблемою, що екзамен вийшов за дані сроки?
-
Адреса 738 3rd Ave SW
-
Всем добрый день! Ребят, подскажите, какие документы необходимы для ввоза котов в Канаду?
-
Срочная продажа
-
Привіт? Була в когось така ситуація? Хелз карта ще не діє, а потрібно до дантиста видаляти нерв ціна 1500 мінімум. Як вирішували питання? Чи є якісь інші варіанти?
-
дякую велике за рекомендацію! P.S: всім щиро дякую за рекомендації щодо районів для проживання, вчора запитувала відгуки і дуже багато людей відгукнулися! Нереально допомагаєте з розумінням міста! ❤️
-
Дякую велике 🙏🏼
-
Знайдіть чатик в телеграмі Pets to Canada, там в закріплених повідомленнях є вся інфа і апдейти по документах і перевезенню хвостиків 🙂
-
Супер, спасибо) очень поможет в погрузке на самолет :)