UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так я ж кажу, що Бог один. А як же: що посівши,те й пожнеш" ,"По вірі вашій нехай буде"...Це перше що спало мені на думку
-
А вже можна підтримувати чоловіка в думці,чи це карається 😄🫡
-
Це можна віднести до тієї ж карми чи бумеранга. На такі питання краще спілкуватися з священниками.
-
Всім привіт! Я ще тільки планую летіти. Та бачив, що житло здається за умови існуючого джоб оферу чи канадської кредитної історії. Підкажіть будь ласка, що робити за умов відсутності обох пунктів. Якщо є тільки гроші на оренду та українська кредитна історія. Буду дуже вдячний за допомогу.
-
В християнстві немає переселення душ,якщо я не помиляюсь
-
Вам боардволк мав написати через яку страхову оформляти. Не пам'ятаю, щоб там такі запитання були
-
Ось зроблять люди якусь фігню і забудуть, а потім через деякий час у них фігня стається і вони такі: і за що мені таке чим я заслужив
-
Тобто ти віриш в переселення душ? І ніколи не зустрічалась з кармою/ бумерангом в цьому житті? А якщо подумати ? Самий простий приклад: як ти відносишся до людей ,так і до тебе віднесуться. Ти зробиш добро- це добро тобі повернеться чи сьогодні чи через якийсь проміжок часу. Ти зробиш зло- і воно якось вернеться, не обов'язково від тієї людини
-
В біблії пише так "І вернеться порох у землю, як був, а дух вернеться знову до Бога, що дав був його". Насправді , дуже важке запитання
-
а откуда беруться новые души и куда деваются старые?