UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та не за что), я правда не знаю из за чего у вас тут произошел спор, но лучше всего хранить хлеб в вакууме, тогда срок его годности можно будет увеличить, ведь при большом давлении большинство бактерий жить не может.
-
Ремонтую ПК, ноутбуки, планшети в Калгарі! Багато робіт виконую на місці! Досвід у ремонті компьютерної техніки 9 років. Виклик мінімально 25 кад. Ціни заздалегідь оговорюємо на послуги, ціни на запчастини завжди окремо. Виконую все від програмного забезпечення до апаратного ремонту! За замовленням писати в особисті!
-
Нужно есть жопку
-
Доброго дня! Мене звати Анна і роблю букети з цукерок і фруктів або ж із солоних снеків.🤗 Зможу зробити букет з доступною для вас ціною і крутим дизайном.😍 Час виготовлення 1 день.⏱️ Знижка -15% на перше замовлення.💸 Мої букети завжди свіжі, смачні і викликають усмішку на обличчі.😜💐 instagram.com/yummy_bouquet_calgary?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт. Подивіться в європейському делі, там є і свіжоспечений на заквасці( нереально смачний) і бородиньский також є. Ціна питання 6-8 $
-
Привіт) а що саме цікавить? Піца, суші, бранч, мексиканська чи ще щось?😁
-
Контракт, вайфай 6, відключення в любий момент?