UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так подивіться списки
-
Так я про це чув, треба почитати більше як це працює, дякую!
-
Спробуйте пройти бесплатний on-line тест. CELPIP, наприклад дає дві бесплатні спроби. Буде досвід і більш менш чітке розуміння рівня, та структури іспиту. Він схожий до IELTS. Я вже здавав CLARC, на CLB 8-8-8-7, до цього здавав інши безкоштовні тести. Але коли почав готуватись до CELPIP , прийшло більш менш розуміння свого рівня. Я теж думав, що в мене 7 по IELTS) Це 8 по CELPIP. Але як виявилось то все були особисті припущення. Треба мати більше інформаційного обґрунтування для більш менш чіткого розуміння рівня своєї англійської. Та щоб тест не виявився несподіванкою, там є чітки правила як його здавати. Треба готуватись до структури іспиту.
-
Добрий день!Продам жіноче робоче взуття Woodward САТ зі сталевим носком розмір 7 (37-37.5)ціна 90..
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, зараз потрібно заповнювати онлайн декларацію до вильоту в Канаду чи вже по прильоту?
-
Не хочу оцінювати, потрібно виділити 3 години і здати он-лайн безкоштовно CELPIP. Там богато складових, таких як структура відповідей, та чіткий таймінг при спікінг, продовжувати говорити до кінця часу, розкрити тему, та встигнути закінчити думку. І там завдання за завданням без перерви, 30 сек підготовка і 60-90 секунд відповідь. Не повторюватись, показувати словарний запас, дотримуватись теми відповіді, не використовувати прості слова. Треба пробувати його здавати бесплатно, бо для мене було несподіванкою перше зайняття, коли викладач почала мене гоняти по структурі спікінг тесту. Там є пов'язані завдання, спочатку описати ситуацію на кратинкі, в другому завдання сказати що може трапитись на цієї ж картинкі. І таке в цьому ж дусі. Зробити порівняння предметів, переконати когось в чомусь, порадити щось. І так 10 завдань одне за іншим.
-
Всім привіт! Хочу запропонувати до вашої уваги мою нову сторінку: instagram.com/syrnyky?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Роблю на замовлення сирники, налисники, міні-чізкейки. Сирники є без цукру, з родзинками або просто класичні ☺️ Налисники готую з начинкою на основі з домашнього сиру та кураги 🍑 Міні-чізкейки по 10 см у діаметрі, вага приблизно 280-300 грамів, смачна, ніжна, вершково-сирна основа. Топінг можете обрати: полуниця з м’ятою, ківі з лимоном або карамель з арахісом 😋