UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А вот когда уже чувствуешь партнёра то чего от него чаще всего хочется?)
-
А да,смотрел недавно👍
-
Я їздила з Ред Діра до Едмонтона, різними бо не водила машину. Нічого страшного. Дивитись уважно де саме посадка, уважно, в основному там нема станції, автобус тупо підїзжає усі сідають і він їде. Часто дуже часто, автобуси запізднюються. Я їздила red arrow, і ebus. Норм тільки довго, буде одна зупинка у ред дірі, краще далеко не відходьте бо поїдуть без вас, пассажирів вони не рахують. Ціни брала, на сайті, не знаю чи є різниця на кассах. Від зупинок автобусів брала Убер.
-
Напишу тут. Я їздила з Ред Діра до Едмонтона, різними, бо не водила машину. Нічого страшного. Дивитись уважно де саме посадка, уважно, в основному там нема станції, автобус тупо підїзжає усі сідають і він їде. Часто, дуже часто, автобуси запізднюються. Я їздила red arrow, і ebus. Норм, тільки довго, буде одна зупинка у ред дірі, краще далеко не відходьте бо поїдуть без вас, пассажирів вони не рахують. Ціни: брала, на сайті, не знаю чи є різниця на кассах. Від зупинок автобусів брала Убер.
-
Продам ліжко 50 cad
-
Поэтому обычно всё и ограничивается "туда-сюда и спатки" 😔
-
я ось тоже тут дивлюсь, правда поки не розумію де зупинка буде першою)
-
Здравствуйте! Супервыгодное предложение для девушек!Работа с телефона. В июле компании поощряет новых Маркетпартнеров подарочным пакетом с продукцией в добавок к боксу. Узнать о работе и возможностях можно в личных сообщениях.
-
Теж цікавить
-
Доброго вечора.Може хтось має верошпірон,дуже треба,відкуплю.🙏
-
Я брала на NE, цього разу воно було не на полках, а цей раз взагалі біля рису ціла гора на острівку накидана була двох виробників, і ще манка поряд - теж гора була) А взагалі у Фрешко гречка раніше лежала біля цукерок рошен, там ще були наші продукти і крупи різні. Завжди знаходила її там.
-
Шановні експерти , скажіть що може бути з ноутом коли він підключений до зарядки , і зарядка сама періодично заряджає і вимикається потім сама вмикається. Чи є тут сміливці котрі можуть усунути цей недолік ?