UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Знаю что там активация этого пасса происходит онлайн,но увы не знаю как точно(
-
Спасибо
-
Приходите до ділера, кажете свій номер і постал код. Вони дають підписати бумагу, все роблять. Як правило, це відразу стається, після їх запиту. Потрібна буде нова сімка від нового оператора. Номер залишається, старий автоматом виключається і вони бачуть, що закрився аккаунт і вишлють останній рахунок. Якщо ви на контракті, то ще й з cancellation fees. Переключався багато разів - все проходить швидко і просто
-
Agreed. But haven’t encountered employers who would accept resignation notice in a shorter period. Since “An employer may refuse the employee's resignation, but only because an employee has not given enough notice before ending the employment relationship”. So two weeks is a safest bet www.alberta. ca/termination-pay.asps
-
А если уйти раньше, когда компания попросила уйти позже, компания имеет право судится за возможные потери, которые компании пришлось пережить, из-за раннего ухода. “The court will calculate the damages suffered by employer by determining the loss suffered by the employer because of the employee failing to provide reasonable notice of resignation, not the costs of replacing the employee”
-
Це не про перші три місяці, там ніхто не буде йти в суд. І я бачив багато разів, як звільняли effective immediately після тижня чи місяця без всяких додаткових виплат. Людина теж може піти в суд і шукати взискання якихось damages. Не треба прям сильно переживати за роботодавця, бо більшості на нас всіх абсолютно пофіг, і міняють як розхідний матеріал
-
Там просто ті damages recover по common law, в вже дивляться не в код, а просто відносини двох субʼєктів. І, як правило, стають на бік робітника. А у випадку випробувального терміну майже без шансів довести якісь damages роботодавцю. З іншого боку, і робітнику не легко вибити додатковий severance, навіть якщо пропрацювали роки
-
Гораздо сложнее отключить домашний интернет из другой провинции. У Роджерса тех поддержка просто дно
-
Сезон на следующей неделе начинается