UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А в шорт сториз на один забег или Лонг плей?
-
Играют
-
А тут в ДНД играют?)
-
Мало у нас просто игр. Штук 8-10
-
Там вроде грозились найти мастера если будут люди)
-
Так мастер нужен
-
Но там буквально пару дней назад ребята еще собраться хотели. @Fountaine_Michael вроде писал
-
По Фаэруну, классически?
-
Дас все таки не взял. Порт рояль ток нашел ахаха, но зато с допом!!)
-
Доброго дня знаю є тут багато українців хтів би звернутись до вас за допомогою у зборі на авто для військовий дуже потрібно бо наразі немає жодного авта і хлопці мусять під обстрілами кожний раз очікувати коли їх поміняють кожна гривня буде цінна дякую. Максимальний репост !!! 🇺🇦 Збір на авто для ЗСУ!!!🇺🇦 Слава Україні. Нажаль війна триває, сьогодні я прошу допомоги у зборі коштів на авто для мого батька, Пальчака Миколи Дмитровича та його побратимів. Які проходять службу у 42 Омбр, (та зараз знаходяться у гарячій точці на Сході нашої держави (Лиман, Донецька область) . Є термінова потреба у автомобілі. Ціль збору : 200000 грн! Допоможіть, будь ласка, адже вони бережуть наш спокій. Кожна гривня важлива! Буду вдячна за кожні 5, 10, 50 грн 🙏🙏🙏 Наперед дякую всім, хто приєднається до збору! Звітність обов'язково буде! Разом до перемоги! 💛💙 Слава Україні! Номер картки ПриватБанку Пальчак Лілія Іванівна 💳 4731219123426821
-
За "голову" афериста призначили винагороду – «Фелікс» переховується у Швейцарії. Відомий шахрай родом з Білорусі Віталій Юрченко, він же Фелікс, встиг ошукати в Україні десятки людей. Але справжня слава до нього прийшла нещодавно – коли за його місцеперебування оголосили реальну винагороду в один мільйон доларів. Юрченко – майстер ганебних та дрібних схем, вже після початку війни в Україні почав розклеювати фальшиві QR-коди на оголошення про збори грошей для армії, на допомогу онкохворим дітям тощо. При цьому, з собою на такі «вилазки» брав тобі ще неповнолітнього сина, навчав азів злочинної діяльності. Нині цей хлопець, Ян Юрченко, живе за кордоном, навчається та має безліч недешевих хобі. Втім, встиг Віталій Юрченко заробити й по-крупному. На його рахунку численні оборудки, під час яких він обманом або шантажем, або іншими діями виманював солідні суми у людей. І ось настав час відповідати. Фелікс з підробленим паспортом, в якому змінив дві букви у своєму прізвищі, втік за кордон. Його розшукує Інтерпол, саме тому доводиться використовувати фальшиві документи. Супроводжує Юрченка його співмешканка Анастасія Соколянська, молода дівчина, яка встигла народити аферисту дитину. Поруч може бути й дорослий вже син. Звертати увагу на всі ці прикмети закликає український блогер Стас Домбровський. Саме він оприлюднив інформацію про те, що за Віталія Юрченка, а точніше, за інформацію про його справжнє місце перебування виплатять мільйон доларів. Розказати про те, де зараз «Фелікс» Віталій Юрченко можна за цими посиланнями: instagram.com/stas.dombrovsky?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== @dombronews_bot Люди, які розшукують афериста, обіцяють анонімність і чесну виплату.
-
Саме декларацію і мав на увазі. Дякую )