UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Коты >>>>собаки.
-
Тільки в ПП не мені, а Тетяні 🫡
-
Усім привіт ☀️ Шукаємо Order Selector *РОЗМОВНА АНГЛІЙСЬКА *Можливість піднімати вантаж до 30 кг на постійні основі *Попередній досвід роботи на складах (робота зі сканером) *Зміна з 2:30 pm до 11 pm * $17.50/год *Позиція на постійній основі *Локація: район аеропорту *Пакет бенефітів після 6 місяців Пишіть в ПП якщо цікаво 👍🏻
-
Усім привіт ☀️ Шукаємо Panel Assembler Ранкова зміна – з понеділка по п’ятницю з 6:30 до 15:00. $19/год Обов'язки: *Монтаж промислового опалювального обладнання *Паяння та підключення дрібних компонентів Вимоги: *АНГЛІЙСЬКА НА РОЗМОВНОМУ РІВНІ *Досвід пайки буде перевагою *Бажано попередній досвід монтажу *Попередній досвід роботи з ручними та електроінструментами Пишіть у пп, якщо цікаво 👍🏻
-
У меня есть коллега на работе, у них питомник ориенталов. 4 кошки тут и 1 кот.
-
Усім привіт, є вакансія за містом- в Кенморі( довозка з і до Калгарі надається) Інформація від мого роботодавця: Looking for a handyman English is required Must have class 5 license Experience in construction or handyman technical work is required Основне: розмовляти англійською, мати права та вміти виконувати технічні завдання. Це робота в клінінговій компанії, тому технічні завдання будуть відповідні: полагодити диван, поміняти лампочку і тд. За усіма питаннями пишіть в приватні повідомлення 📩
-
Кроты хомяки
-
В какое надо сходить?
-
Мое сообщение выше
-
Есть на саннисайде, да. Вроде нормальное. Люди постоянно тусят
-
У нас в Харькове было такое кафе Где было 18-25 Котов разных пород
-
Кстати А тут норм котокафе? Которое над речкой Хочу туда добраться потискать Котов, если там такое можно
-
Тоже об этом подумал
-
если коты бесполезны обьясни почему котокафе существуют, а собакокафе - нет)))