UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день в мене ситуація з водійськими правами. А саме два місяці тому поміняла в registry українські права на канадські. Видали тимчасовий документ і сказали чекати прийде по пошті оригінал. Не приходило нічого і аж сьогодні до них додзвонилась сказали що мої водійські права по невідомій причині не були навіть надруковані. В кого таке було? Куди ви звертались? Поможіть
-
В конкретном кейсе у них контракт на год, Если они просто разорвут аренду до , то Yet, if no tenant is found, you can approach the former tenant from a legal standpoint and have them be responsible to pay the rent until the end of the term in the lease agreement – or if you find a replacement tenant.
-
Мы им это и посоветовали в другой ветке. Я просто не знал что ленлорд может купить специальную страховку которая его защищает если вдруг тэнант потеряет работу или престо передумает платить. Кстати, при сегодняшней цене рента эта страховка не такая уже и дорогая
-
Не знаю. Це все що було.
-
Будь ласка
-
Шановні підкажіть як податися на медичну страховку новоприбулим? На сайті альберти у формі пишуть що потрібно додати proof of residency? У нас поки що тимчасове житло
-
Не може нікого не бути😳. Вы приїхали на годину,яка вказана була?