UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ПФ, конечно Нужно всем исключительно с покер-фейсом сидеть, а-ля Дон Корлеоне:-)
-
Як на мене було весело:)
-
Чоловіча логіка докопуватись до того,чого немає?😁 Я не мала на увазі сидіти з кам'яними лицями, але коли більше 12 ,грати неможливо і змучуєшся від такої гри. Можете прийти повірити. Я написала з власного досвіду.
-
Коли більше 12 чоловік,то вже не мафія, просто всі шумлять
-
☝️а там кажуть коли весело на мафії то таке🤫🤪 тільки ось який сенс грати гру яка не веселить… хм це шо жіноча логіка так мабуть виглядає..☝️🧐🤔
-
Дивиться а якщо я працюю від агенції і от що федеральний перші 15000,що провінційний 21,003 мені оподатковували! Це норм? Декларацію ще не подавав, приїхав у марті. Або після подачі декларації це повернеться?
-
Весело і не скучно, посміятися можна
-
Всем привет и хорошего дня 🫡😊какие есть площадки для покупки /продажи кроме маркеплейса и кижидсу ?
-
Ага весело.кому як
-
Згоден був сестри колись, бридко було до рук брати, стрёмні коти
-
Якщо плануєте на екскурсію човном то ну таке 70$ за хз шо, краще по трейлу пройтися, вле там зараз попередження на трейлах що медведі активізувалися, треба спрей та 4+ людей, але я до канёна ходив сам😁
-
Ні, плавали і ми і діти. Треба їхати!
-
Про перевезення знаю, дякую
-
Ні, але живими їх перевозити заборонено, тому варили на місці!
-
А на кінброк вода була холодна?
-
Мне кажется, это от ведущего должно зависеть, чтобы порядок навести и интерес к игре был😁
-
Ну вот, сразу все выясняется
-
А ліцензія для раків потрібна?
-
Добрый вечер. Я могу съехать на этой неделе. Снимал комнату в таунхаусе после смс скину локацию. Ленлорды очень приятные. Короче. Комната 650$ депозит столько же. Весь дом вы будете разделять. Тут живут Ленд лорды (он и она) и ещё один парень которого я почти никогда не вижу. В комнате есть кровать и шкаф встроенный. В кровате куча места для вещей . Комната для одного. Парень или девушка им все равно. В общем звоните все расскажу. Съехать могу уже. В оплату за комнату включено все!