UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий ранок! Медогляд це типу направлення на кров і рентген, чи це щось інше?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я вагітна, 32й тиждень, вчора подали документи на страховку. Там сказали, що вам ок, приймуть всюди з воркпермітом і паспортом, страховка вже буде працювати. В чому питання, хочу звернутись до лікаря щодо вакцинації для себе (правець, кошлюк, дефтерія), і щоб перевірили взагалі стан після перельоту, куди йти, у walk-in clinic чи шукати одразу геніколога і намагатись потрапити до нього? *проживаю в готелі, недалеко від аеропорту Буду вдячна за поради 🙏
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я вагітна, 32й тиждень, вчора подали документи на страховку. Там сказали, що вам ок, приймуть всюди з воркпермітом і паспортом, страховка вже буде працювати. В чому питання, хочу звернутись до лікаря щодо вакцинації для себе (правець, кошлюк, дефтерія), і щоб перевірили взагалі стан після перельоту, куди йти, у walk-in clinic чи шукати одразу геніколога і намагатись потрапити до нього? *проживаю в готелі, недалеко від аеропорту Буду вдячна за поради 🙏
-
Так, вони просто дають направлення
-
TPT / TDap ( по разному, комбинация от трех заболеваний)vaccine сделают в любой аптеке в отделении где фармацевт. Так что за это вообще не переживайте. Идите в walking clinic ближайшую к вам. Вам сразу выпишут направление на вакцинацию. И с этой бумажкой поймёте в любой Shoppers /Walmart > Pharmacy и вам прям на месте уколют. Это бесплатно
-
Кто делал туристическую визу из Канады? Нужно nonimmigrant visa ds160 форму заполнять?
-
Ребята, в Винс бывают кровати?