UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Самсунг и lg делают лучшие матрицы для экранов на рынке
-
Є спеціальні фільтри, коштують дорого, але справляються дуже гарно. І щось мені здається в вас є пункт про непаління в будинку :)
-
Оренда на маркетплейсі є
-
Нащо це робити продавцю? Нехай покупець розважається. Тут є 1 стандарт - карфакс, у нього є офіційний сайт. А там буде майже все, включаючи відбивні компанії / історія заміни масла. Якщо карфакс пустий - то автівку обслуговували десь на "гаражах", це перший дзвіночок
-
Вигідніше помінятись з новоприбулими, бо ніхто сюди з канадським доларом не їде. Win-win
-
Чи є хтось, хто має надувний човен і готовий дати його в аренду на добу?) Не бехкоштовно. Хочемо з сім'єю спробувати кемпінг, знайшли гарне місце. Купувати задля одного разу не хочется - раптом не сподобається. Різновид човна не принциповий, головне щоб поміщалось двоє дорослих і дитина і можна було здути/надути.
-
А, мені цього тижня переказували від "наших" про "їздять на лексусах у фудбанк" 😂 тож, перш за все - залишити людську тупість
-
Я б порадила deville , є багато локацій в центрі. І phil&sebastian
-
Доброго дня. Може хтось має контакти імміграційного консультанта? Дуже дякую ☺️
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
Ищу работу сварщиком, есть Cwb smaw 2 позиции, reference letter
-
Доброго дня,чи може хтось підказати як дізнатись доки діють бенефіти якщо немає того листка який прийшов з карткою?
-
Усім привіт Повернулись знижки на айфони від оператора 14й (на 128) за 667$ 14й про 1078$ 14й про макс за 1233$ Є і на 256гіг, та знижки на самсунги деталі в лс
-
А хіба не можна повернути ? Наче 3 місяці
-
Да, 3х месяцев еще нет. Возможно можно. Возврат, я думаю с минусом будет в любом случае